Vertalingen 'De 4 van...' adviezen

Download ze hier

Onze ‘De 4 van...’ adviezen zijn beschikbaar in 11 talen. Dit zijn: Nederlands, Arabisch, Engels, Farsi, Frans, Oekraïens, Russisch, Somalisch, Spaans, Tigrinya en Turks. De adviezen zijn bedoeld om ouders te ondersteunen bij het veilig laten opgroeien van hun kind.

'De 4 van...' adviezen zijn onderdeel van de nieuwe Veilig Opgroeien aanpak. Deze nieuwe aanpak neemt ouders mee in de ontwikkeling van hun kind vanaf de geboorte. Ouders leren de signalen te herkennen die een nieuwe mijlpaal aankondigen, zoals tijgeren, kruipen, staan en lopen. Juist op die momenten gaat het vaak mis. Ouders worden verrast als hun kind opeens kan omrollen, of kruipend op plekken kan komen waar ze voorheen niet bij konden. Naast het observeren en leren herkennen van de mijlpalen, is het belangrijk dat ouders weten wat ze kunnen doen om hun kind te beschermen en te versterken.

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.