Over ons

VeiligheidNL is hét kenniscentrum voor letselpreventie en zet zich al 40 jaar in om het leven van miljoenen mensen veilig(er) te maken door veilig gedrag in een veilige omgeving te stimuleren. Om impact te kunnen maken richten we ons op de meest voorkomende en meest ernstige letsels, waar preventie belangrijk én mogelijk is. Dit doen we vanuit de programma's Valpreventie, Gehoorschadepreventie, Sportblessurepreventie, Verkeersveiligheid, Productveiligheid én Kinderveiligheid.

placeholder

Missie & visie

Wij zetten ons in om het leven van iedereen in Nederland veilig(er) te maken door veilig gedrag in een veilige omgeving te stimuleren.
Lees meer
placeholder

Organisatie

VeiligheidNL is een onafhankelijke stichting met ruim 60 gedreven professionals in dienst die zich dagelijks inzetten om het leven van iedereen in Nederland veiliger te maken met minder letsel tot gevolg.
Lees meer
placeholder

Onze programma's

Vanuit de programma's Valpreventie, Gehoorschadepreventie, Sportblessurepreventie, Verkeersveiligheid, Productveiligheid én Kinderveiligheid stimuleren we veilig gedrag in een veilige omgeving.
Naar onze programma's
placeholder

Werken bij

Wil jij graag samen met ons werken aan letselpreventie? Op deze pagina staan de vacatures, vind je meer over stageplaatsen, hoe je een open sollicitatie kunt sturen en wat wij je nog meer te bieden hebben.
Werken bij VeiligheidNL

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.