Programma’s VeiligheidNL

VeiligheidNL is het kenniscentrum voor letselpreventie. Vanuit de programma's Valpreventie, Gehoorschadepreventie, Sportblessurepreventie, Verkeersveiligheid, Productveiligheid én Kinderveiligheid stimuleren we veilig gedrag in een veilige omgeving. We richten ons daarbij op de meest voorkomende en meest ernstige letsels waar preventie belangrijk en mogelijk is. Want veiligheid is niet per ongeluk.

placeholder

Kinderveiligheid

Het programma Kinderveiligheid heeft als doel ernstig letsel bij kinderen te voorkomen of de ernst te verminderen. Meer informatie over het programma lees je hier.
Kinderveiligheid
placeholder

Valpreventie

Het programma Valpreventie zet zich in om valletsel bij ouderen te verminderen door effectieve interventies te ontwikkelen en kennis en expertise te verspreiden. Meer informatie over het programma lees je hier.
Valpreventie
placeholder

Verkeersveiligheid

Het programma Verkeersveiligheid richt zich op het stimuleren van veilig gedrag in het verkeer. Meer informatie over het programma lees je hier.
Verkeersveiligheid
placeholder

Gehoorschadepreventie

Het programma Gehoorschadepreventie heeft als doel gehoorschade door hard geluid te voorkomen. Meer informatie over het programma lees je hier.
Gehoorschadepreventie
placeholder

Sportblessurepreventie

Het programma sportblessurepreventie heeft als doel het verminderen van het aantal sportblessures met sportverzuim/-uitval tot gevolg. Meer informatie over het programma lees je hier.
Sportblessurepreventie
placeholder

Productveiligheid

Het programma Productveiligheid heeft als doel het verbeteren van de productveiligheid door correct gebruik van producten te stimuleren en door te signaleren welke producten onveilig zijn. Meer informatie over het programma lees je hier.
Productveiligheid

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.