Werken bij

VeiligheidNL is een maatschappelijke organisatie, gevestigd in Amsterdam. Samen met 65 collega’s werk je aan letselpreventie. We doen onderzoek, ontwikkelen interventies, geven advies en voorlichting aan professionals. We werken samen met overheidsinstellingen en private organisaties. Naast al het harde werk is er ook veel aandacht voor je vitaliteit en worden er leuke personeelsactiviteiten georganiseerd. Verder zijn wij trots op onze open en professionele cultuur.

placeholder

Vacatures en opdrachten

Wil jij graag samen met ons werken aan letselpreventie? Bekijk hieronder welke vacatures wij momenteel hebben.
placeholder

Stageplaatsen

Wij bieden mensen in opleiding graag de gelegenheid om stage te lopen bij VeiligheidNL en hebben dan ook regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Bekijk hieronder welke stageplaatsen er beschikbaar zijn.

Zijn er geen vacatures of stageplaatsen? Dan kun je uiteraard ook altijd een open sollicitatie sturen naar hr@veiligheid.nl.

Vitaliteit en werkplezier

Bij VeiligheidNL vinden we het belangrijk dat je naast je werk ook tijd kunt vrijmaken voor je vitaliteit of om activiteiten met je collega’s of je team te ondernemen. Er worden regelmatig  sportieve activiteiten, borrels en spelletjesavonden georganiseerd. Verder is er gratis fruit op kantoor, zijn er regelmatig stoelmassages en kun je in je pauze met collega’s tafeltennissen. 

Werken in teams

Bij VeiligheidNL werken we vanuit 6 verschillende programma’s; Kinderveiligheid, Gehoorschadepreventie, Valpreventie, Sportblessurepreventie, Verkeersveiligheid en Productveiligheid. Een programmateam bestaat uit een programmamanager, onderzoekers(s), inhoudelijke expert(s), consultant(s) en een marketing communicatie adviseur. Vanuit het programma wordt er aan verschillende projecten gewerkt waarbij de samenstelling van het team kan veranderen. Daarnaast hebben we de stafafdelingen Corporate communicatie, HR, ICT, Secretariaat en Finance. 

Hybride werken

We werken deels op kantoor en deels vanuit huis, waarbij je werkzaamheden leidend zijn voor je beste werkplek. Dit gaat in overleg met je leidinggevende. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je er ook thuis goed bijzit en kennen wij een vergoeding voor het inrichten van je werkplek.

Arbeidsvoorwaarden

Veel van onze voorwaarden zijn vastgelegd in onze eigen arbeidsvoorwaarden. Enkele highlights hieruit:

  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Deelname aan de pensioenregeling van het ABP.
  • Je krijgt van ons 23 dagen vakantie (166 uur) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra verlof op te bouwen of bij te kopen.
  • Goede reiskostenvergoeding waarbij reizen met het OV vrijwel volledig vergoed wordt.
  • Aandacht voor opleiding & ontwikkeling.
placeholder

Meer weten?

Wil je meer weten over werken of stagelopen bij VeiligheidNL? Of een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op met Mirjam Brigitha, HR consulent, via hr@veiligheid.nl.
Stuur een e-mail

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.