Onderzoek

Onderzoek ligt aan de basis van alles wat we doen. Relevante kennis en inzichten zetten we om in hoogwaardige gedragsinterventies en slimme veiligheidsoplossingen, en we verbinden wetenschappelijke inzichten met de dagelijkse praktijk. Voor de monitoring van letsels werken we met ons eigen Letsel Informatie Systeem (LIS): een uniek systeem dat letsels registreert bij Spoedeisende Hulp-afdelingen van ziekenhuizen in Nederland.

placeholder

Onderzoeksvormen

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van onderzoek. Zo hebben we onze landelijke monitoring en regionale registraties, waarmee we continu informatie vergaren en analyses uitvoeren. We voeren ook regelmatig gericht onderzoek uit voor onze opdrachtgevers.
Onderzoeksvormen
placeholder

Onze onderzoeken

We voeren voortdurend onderzoeken uit om vraagstukken over letselpreventie te beantwoorden en bij het ontwikkelen van interventies. Bekijk hier het overzicht van onze afgeronde, lopende en verwachte onderzoeken.
Onze onderzoeken
placeholder

Externe publicaties

Wij dragen ook bij aan publicaties die extern verschijnen. Bekijk hier het overzicht van externe publicaties waar onze experts aan hebben meegewerkt.
Externe publicaties
placeholder
Subtitle

Cases

VeiligheidNL is de ervaringsdeskundige als het gaat om onderzoek op het gebied van letselpreventie. Bekijk hier een aantal cases waarmee we aan de slag zijn gegaan.
Cases

Interesse in specifieke gegevens of inzichten?

Ons team helpt je graag verder met gerichte analyse, onderzoek en advies op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.