Werkveld

GGD

De GGD is dagelijks bezig met signaleren en adviseren over veiligheid en gezondheid, gericht op aan diverse doelgroepen. VeiligheidNL is de kennisexpert op het gebied van letselpreventie; in het verkeer, gehoorschade, bij ouderen en kinderen. Wij helpen je dan ook graag om jouw werk makkelijker te maken. Met de juiste, wetenschappelijk onderbouwde informatie, met onze effectieve interventies en praktisch toepasbare tools. Bekijk hieronder wat ons aanbod is voor jou.

Naar alle informatie
In samenwerking met:
Logo gezonde kinderopvang

Gezonde Kinderopvang

Naar website
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
logo RIVM

RIVM

Naar website
placeholder

Handreiking gehoorschade preventie

De GGD Handreiking Gehoorschade Jongeren is opgesteld door de Werkgroep Geluid, vakgroep Milieu en Gezondheid. Het doel van deze handreiking is om gemeenten, GGD/GHOR en eventueel andere partijen handvatten te bieden om gehoorschade te voorkomen of te beperken bij bezoekers van festivals, concerten en alle andere evenementen waarbij bezoekers aan hoge geluidsniveaus worden blootgesteld (bijvoorbeeld discotheken en cafés). De aandacht richt zich daarbij vooral op jongeren en jongvolwassenen.
Handreiking

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.