placeholder

Basiscursus valpreventie voor professionals

Op dit moment worden er geen nieuwe data ingepland voor de basiscursus valpreventie. We zijn aan het onderzoeken hoe we deze kennis in de toekomst willen aanbieden. Wel is er keuze uit gratis e-learnings over bijvoorbeeld het valrisico opsporen bij ouderen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er weer een cursus wordt ingepland? Meld je dan hieronder aan voor de Valpreventie e-mail updates.

Doelgroep

 

 

Gratis e-learnings

Opsporen van valrisico bij ouderen: leer in 1,5 uur hoe je valrisico kan opsporen, samenwerkt met andere professionals voor de juiste vervolgstappen en in gesprek gaat met ouderen over valpreventie.

Ouderen motiveren voor valpreventie: leer op een interactieve manier hoe je omgaat met de weerstanden en motieven van ouderen voor valpreventie. Je kan de e-learning in ongeveer 3,5 uur afronden en accreditatiepunten worden na succesvolle afronding toegekend.

Valpreventie bij ouderen met dementie en cognitieve stoornissen: de e-learning geeft je praktische handvatten en praktijkvoorbeelden om aan de slag te gaan bij deze kwetsbare doelgroep. Je kan de e-learning in ongeveer 1,5 uur afronden en accreditatiepunten worden na succesvolle afronding toegekend.

Overzicht opleidingen

Op de hoogte blijven van nieuws over Valpreventie?

Meld je aan

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.