Flyer Otago voor ouderen

Wil je ouderen werven voor of informatie geven over het Otago-oefenprogramma? Gebruik dan de flyer Otago. Je kunt hem downloaden, praktijkgegevens online in de pdf zetten en daarna zelf printen en uitdelen. De flyer legt uit wat het Otago-oefenprogramma is en wat het ouderen kan opleveren.  

Doelgroep

Eerstelijnszorgverleners

Deelnemers voor onderzoek gezocht!

Deelnemers voor onderzoek gezocht!

VeiligheidNL is een onderzoek gestart om in de Nederlandse praktijk informatie te verzamelen over de effectiviteit en uitvoering van Otago. We zoeken hiervoor gecertificeerde Otago instructeurs die de individuele variant (ofwel thuisvariant) van Otago uitvoeren. Naast de resultaten van de fysieke testen verzamel je op verschillende momenten aanvullende gegevens via een digitale vragenlijst. Door mee te doen aan het onderzoek lever je een belangrijke bijdrage aan effectieve preventie van valongevallen bij ouderen in Nederland.

Op de hoogte blijven van nieuws over Valpreventie?

Meld je aan

Samenwerken op dit onderwerp?

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.