Valclinic Val OK!

Wil jij kinderen veilig leren vallen met behulp van een professionele valtrainer? Vraag een valclinic aan.

Geen idee waar of hoe je moet beginnen met het oefenen met vallen? Of heb je vragen die van toepassing zijn op jouw praktijksituatie? Vraag dan een valclinic aan! 

Hoe ziet een valclinic eruit?

In deze op maat gemaakte valclinic ga je maximaal drie uur samen met een professionele valtrainer én de kinderen die je begeleidt, aan de slag met de valoefeningen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een gymles, of tijdens een spelvorm op de buitenschoolse opvang. Tijdens de clinic kun je al je vragen stellen aan de valtrainer, terwijl de kinderen de oefeningen uitvoeren. Je ervaart de eenvoud waarmee de oefeningen een plek kunnen krijgen in jouw lessen of activiteiten. En je kunt gelijk zien hoe de kinderen de oefeningen ervaren. Uit ervaring weten we: enthousiaste kinderen gegarandeerd!

Aanvragen van een valclinic

Stuur een mail naar VeiligheidNL en geef aan waar je met betrekking tot de valoefeningen ondersteuning bij wilt hebben. De valtrainer neemt dan contact met je op. Samen bepaal je de exacte inhoud van de clinic. Deze is namelijk, naast jouw hulpvraag, ook afhankelijk van het niveau van de kinderen, de aanwezige middelen en je eigen voorkeuren. 

Duur: de valclinic duurt ongeveer drie uur

Kosten: de kosten bedragen circa €450 (excl. reiskostenvergoeding). De definitieve prijs stem je met de valtrainer af.

Enthousiast? Twijfel niet en stuur ons een mail met je vraag! Wij helpen je graag.

Mail ons

Samenwerken op dit onderwerp?

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden: