Zeina Bassa studeerde Toegepaste Communicatiewetenschap met een specialisme in gezondheidsbevordering en overheidscommunicatie. Ze is consultant bij VeiligheidNL en maakt zich met name hard voor het onderwerp risicovol spelen. Dit doet zij door relaties met de professionals in de kraamzorg, jeugdgezondheidszorg en kinderopvang te onderhouden, ze te ondersteunen en te helpen bij toepassing in de praktijk.

Zeina is expert in de wet IKK veiligheid en gezondheid van de kinderopvang, en in het verbeteren van risicompetenties bij kinderen (risicovol spelen). Ze adviseert professionals  bij hun veiligheids- en gezondheidsbeleid, hun visie op risicovol spelen en ze ontwikkelt tools om organisaties hierbij te ondersteunen.

Ze geeft ook regelmatig trainingen en workshops over risicovol spelen. Dat doet ze ook binnen de Gezonde Kinderopvang scholing, waar VeiligheidNL partner van is. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het bereiken van de kwetsbare ouders met onze kinderveiligheidsinterventies. 

Betrokken bij

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.