Offerte aanvragen voor onderzoek

Bij VeiligheidNL hebben we veel kennis van en informatie over letsels en ongevallen. Bijvoorbeeld over de aard en omvang van ongevallen. En over de oorzaken en gevolgen van ongevallen. En...wat manieren zijn om letsels en ongevallen te voorkomen. Bij dit laatste kijken we zeker ook naar de rol die (eigen) gedrag hierbij speelt.

We gebruiken diverse databronnen en onderzoeksmethoden en -technieken om de gewenste informatie boven water te halen. En minstens zo belangrijk, om handvatten te bieden om letsel te voorkomen.

Enkele voorbeelden van onderzoeken

Rondom onze zes letselpreventiethema’s doen we allerlei onderzoeken. Hieronder een greep van afgeronde projecten:

 

  • Verkeersveiligheid: welke rol speelt afleiding op de fiets bij het ontstaan van verkeersongevallen? En wat kunnen we hieraan doen? 
  • Gehoorschadepreventie: hoe krijgen we jongeren zover dat ze vaker oordoppen gaan dragen? En op welke manier kunnen we hun gedrag hiervoor beïnvloeden? 
  • Sportblessurepreventie: hoe vaak komen sportuitval en sportverzuim voor? En op welke praktische manieren kunnen we sportuitval en sportverzuim verminderen?
  • Valpreventie: hoeveel ouderen (65+) komen jaarlijks op de spoedeisende hulp (SEH) terecht en hoeveel kosten zijn hiermee gepaard? 
  • Veilig productgebruik: hoeveel ongevallen gebeuren er jaarlijks met elektrisch gereedschap en ladders in en rondom het huis? En hoe zijn deze ongevallen ontstaan? 
  • Kinderveiligheid: wat zijn de denkpatronen van jonge ouders als het gaat om veiligheid in en om het huis. Hoe denken ouders, wat weten zij en hoe handelen zij?     

Aanvraagformulier voor een offerte

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en we maken graag een offerte.

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.