Gecertificeerde valpreventie professionals

De vraag naar gecertificeerde professionals voor het geven van een erkende valpreventieve beweegtraining voor ouderen is groot. Zeker nu gemeenten de opdracht hebben gekregen om dit structureel en grootschalig te organiseren. De nieuwe interactieve kaart geeft per postcodegebied een overzicht van de professionals die gecertificeerd zijn om In Balans, Otago of Vallen Verleden Tijd te geven.

Meld je aan voor de kaart

De erkende valpreventieve beweegprogramma's In Balans, Otago of Vallen Verleden Tijd kunnen worden ingekocht door gemeenten, GGD' en en zorgverzekeraars. Ben jij gecertificeerd in het geven van bovenstaande programma's? Maak je praktijk vindbaar en zet jezelf op de kaart door het invullen van dit formulier. We updaten de kaart regelmatig. Dus je bent na het invullen van het formulier niet direct zichtbaar op de kaart. 

 

Meld je aan

Wijzigen gegevens

Heb je een vraag over de kaart of wil je jouw gegevens wijzigen? Bijvoorbeeld omdat je nu ook bevoegd bent om een andere training te geven, je een ander telefoonnummer op de kaart wil of niet meer of in een andere praktijk werkt. Geef het aan op dit formulier.

 

Vraag of wijzigen gegevens

Op de hoogte blijven van nieuws over Valpreventie?

Meld je aan

Onderdeel van de Ketenaanpak Valpreventie

Lees meer

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.