E-learning: Adviseren over veilig slapen

Adviseer jij als professional jonge ouders over het veilig laten slapen van hun baby? Dan is deze online cursus iets voor jou!

Doelgroep

De e-learning Adviseren over Veilig slapen is geschikt voor professionals in de kraamzorg en andere professionals die ouders adviseren over dit onderwerp.

Werk je in de kinderopvang? Dan is de e-learning Veilig slapen op de kinderopvang meer geschikt voor jou.

Duur

De e-learning duurt ongeveer 1 uur.

Kosten

De kosten zijn €21,50 (excl. 21% BTW) per licentie, per persoon. Na inschrijving ontvang je een factuur en krijg je een gepersonaliseerde inlogcode.

Licentie-informatie

De licentie blijft zes maanden geldig.

Korting bij meerdere licenties

Bestel je meer licenties? Dan krijg je de volgende korting:

  • Bestel je tussen de 30 en 50 licenties? Dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
  • Bestel je meer dan 50 licenties? Dan ontvang je 20% korting op het totaalbedrag.

Als je meerdere licenties bestelt, ontvang je van ons een mail waarin wij je vragen om de gegevens van de deelnemers op te geven middels een bijgesloten formulier.

Accreditatiepunten

Voor kraamverzorgenden heeft het Kwaliteitsregister Kraamzorg 1 accreditatiepunt toegekend aan de e-learning Adviseren over veilig slapen. 

Resultaat

Tijdens de e-learning leer je over risicofactoren voor wiegendood en welke adviezen wiegendood kunnen voorkomen. Ieder slaapadvies leggen we uitgebreid uit. 
Daarnaast leer je hoe je het beste advies kunt geven aan kersverse ouders. Ten eerste door goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, maar je leert ook hoe je goed kunt omgaan met weerstand. 


Zo zorg je dat je jouw adviezen aan ouders grondig kunt onderbouwen en dat zij ook echt gemotiveerd zijn om met de adviezen aan de slag te gaan. Ook besteden we aandacht aan ouders met verschillende achtergronden.

E-learning Veilig Slapen

21,50 excl. BTW en evt. verzendkosten

Meer informatie

Secretariaat

VeiligheidNL

Test

Test om te kijken of paragrafen werken en tonen in de front end

test

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.