Aanmelden onderzoekspanel Kinderopvang

Praat en denk met ons mee!

VeiligheidNL werkt hard om jullie als zorgprofessional te voorzien van de beste voorlichting, materialen en ondersteunende middelen. Om dit alles goed aan te laten sluiten bij jullie behoefte, zijn we vaak benieuwd hoe jullie tegenover bepaalde onderwerpen aan kijken. Denk jij graag mee over de materialen die VeiligheidNL ontwikkelt voor de Kinderopvang? Wil je input geven over belangrijke en relevante onderwerpen waar wij aandacht aan moeten besteden? Of heb je suggesties voor interessante onderzoeksonderwerpen? Schrijf je dan in voor het onderzoekspanel.

Hoe vaak gaan wij jou iets vragen? 

We vragen je max. 4x per jaar om een online vragenlijst in te vullen, bij ons op kantoor langs te komen voor een interview of we leggen je gewoon iets voor per mail. Deelname na inschrijving is nooit verplicht, en gebeurt altijd in goed overleg.

Staat er een vergoeding tegenover?

Helaas kunnen wij niet altijd vergoedingen geven. Wel sturen wij je als bedankje 1x per jaar gratis voorlichtingsmaterialen naar keuze. Dit stemmen we graag persoonlijk met jou af.

Aanmelden

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.