Folder Veilige reis

Het juiste autostoeltje uitkiezen is een lastige taak voor veel (nieuwe) ouders. Dat blijkt wel uit het feit dat de meeste ouders al overstappen naar een volgend autostoeltje, terwijl hun kind nog te klein is. Met onze vernieuwde voorlichtingsmaterialen over autostoeltjes voor kinderen van 0 tot 9 jaar, willen we ouders helpen om hun kind zo veilig mogelijk te vervoeren in de auto.

Wat staat er in de folder?

In Veilige reis staat in drie stappen uitgelegd hoe ouders kunnen zorgen dat hun kind veilig in de auto zit. Belangrijk is dat:

  1. Elk kind in de juiste autostoel zit
  2. De stoel goed is bevestigd
  3. Het kind goed in de autostoel vastzit

Duidelijke illustraties laten zien hoe kinderen van elke leeftijd en lengte moeten worden vastgemaakt. Daarbij wordt per autostoel aangegeven wanneer het overstapmoment is naar een volgende autostoel. Ook komen onderwerpen als Isofix bevestiging en de nieuwe i-Size stoeltjes aan bod. 

Bestel de folder nu! Op = op

De Veilig Groot Worden methodiek, waar deze folder onderdeel van was, is vervangen door de Veilig Opgroeien aanpak. Dit betekent dat ook deze folder gaat verdwijnen. Dus bestel ze nu nog snel, want op is ook écht op. Ook de downloadbare variant is straks niet meer beschikbaar.

Folder Veilige reis (per set van 50 stuks)

4,00 excl. BTW en evt. verzendkosten

Digitale voorlichting

Heb je een e-consult met ouders? Dan kan je hieronder een PDF van deze folder downloaden en per e-mail versturen aan de ouders. Let op: ook de digitale versie van de folder verdwijnt!

Instructievideo's

Welke soorten autostoeltjes zijn er, hoe bevestig je een autostoel met de gordel of met Isofix en hoe zet je je kind goed vast? Al deze informatie hebben we op een rijtje gezet, inclusief diverse instructievideo's. Ook kunnen ouders met de keuzewijzer checken welke autostoel zij voor hun kindje nodig hebben.

Op kinderveiligheid.nl, dé website voor ouders, lees je al onze adviezen.

Alle adviezen

Op de hoogte blijven?

Heb jij in je werk te maken met kinderveiligheid en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, onze Veilig Opgroeien aanpak en voorlichtingsmaterialen? Meld je aan voor onze e-mail updates!

Aanmelden

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.