E-learning: Veilig Slapen op de kinderopvang

Ook op de kinderopvang wil je natuurlijk zorgen voor een veilige slaapplek, en je wil ouders goed kunnen adviseren over het veilig laten slapen van hun baby. Ben jij als pedagogische medewerker werkzaam op de kinderopvang? Dan is deze online cursus iets voor jou.

Doelgroep

De e-learning Veilig Slapen op de kinderopvang is ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Voor gastouders hebben we de e-learning Veilig Slapen op de gastouderopvang. Werk je als professional in de kraamzorg en ben je geïnteresseerd in een e-learning over Veilig slapen? Dan is de e-learning Veilig slapen meer geschikt voor jou.

Duur

De e-learning duurt ongeveer 2 uur.

Kosten

De kosten zijn €21,50 (excl. 21% BTW) per licentie, per persoon.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 2 werkdagen een gepersonaliseerde inlogcode, de factuur volgt binnen 4 weken.

Licentie-informatie

De licentie voor de e-learning is 1 jaar geldig.

 

Korting bij meerdere licenties

  • Bestel je tussen de 30 en 50 licenties? Dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
  • Bestel je meer dan 50 licenties? Dan ontvang je 20% korting op het totaalbedrag.

Als je meerdere licenties bestelt, ontvang je van ons een mail waarin wij je vragen om de gegevens van de deelnemers op te geven middels een bijgesloten formulier.

E-learning Veilig Slapen voor de Kinderopvang

21,50 excl. BTW en evt. verzendkosten

Meer informatie

Secretariaat

Vragen of wil je een offerte op maat? Neem contact met ons op.

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.