placeholder

Susanne Nijman

Onderzoeker

Susanne Nijman is bewegingswetenschapper. Sinds 2002 werkt ze als onderzoeker bij VeiligheidNL. Ze werkt voor de programma's Verkeersveiligheid, Productveiligheid, Monitoring & Onderzoek en is namens VeiligheidNL bestuurslid van Eurosafe (de Europese tegenhanger van VeiligheidNL).

Binnen het programma Verkeersveiligheid is ze projectleider van verschillende projecten, voornamelijk op het gebied van (het opzetten van) registraties van verkeersslachtoffers en onderzoeksprojecten op basis van spoedzorgdata. 

Binnen het programma Productveiligheid is Susanne projectleider van de jaarlijkse registratie van vuurwerkslachtoffers tijdens de jaarwisseling, en het verdiepende onderzoek naar de oorzaken van vuurwerkongevallen. 

Binnen de afdeling Monitoring & Onderzoek adviseert ze bij de doorontwikkeling van het Letsel Informatie Systeem en werkt ze mee aan onderzoeken over de relatie tussen alcoholgebruik en ongevallen. 

Betrokken bij

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.