placeholder

Rozan van der Veen

Consultant Valpreventie

Rozan is een gezondheidswetenschapper met een master in preventie en volksgezondheid. Sinds 2016 houdt ze zich bezig met het implementeren van valpreventie door het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de praktijk. Als adviseur is ze betrokken bij het opzetten van multidisciplinaire valpreventie-aanpakken in diverse netwerken.

Rozan heeft een coördinerende rol gespeeld in de ontwikkeling van en het onderzoek naar de multidisciplinaire aanpak Thuis Onbezorgd Mobiel (TOM). Ze is daardoor specialist in het implementeren ervan. Daarnaast heeft ze veel ervaring met de implementatie en doorontwikkeling van het Otago-oefenprogramma. 

Verder houdt Rozan zich bezig met vraagstukken als het signaleren en motiveren van ouderen voor valpreventie en het verbeteren van de implementatie van valpreventie bij ouderen met dementie en cognitieve stoornissen.

Betrokken bij

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.