placeholder

Inge Krul

Onderzoeker/gegevensanalist

Inge Krul is gezondheidswetenschapper en epidemioloog. Sinds 2017 werkt zij bij VeiligheidNL als onderzoeker en projectleider. Zij is betrokken bij het opzetten en uitvoeren van verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van verkeersveiligheid, kinderveiligheid en productveiligheid. Ook is zij werkzaam binnen het thema Monitoring & Onderzoek. Zij heeft veel ervaring met de registratie, analyse en rapportage van spoedzorgdata (ambulance- en SEH-data) op zowel landelijk als regionaal niveau. 

Binnen het thema Verkeersveiligheid werkt Inge aan het opzetten van registraties van verkeersslachtoffers en doet zij met name onderzoek naar de oorzaken van fietsongevallen en snor- en bromfietsongevallen.  

Binnen het thema Productveiligheid is Inge projectleider van het onderzoek naar de epidemiologie en etiologie van product-gerelateerde letsels.  

Binnen het thema Monitoring en Onderzoek is Inge projectleider van het project Analyses op Maat. In dit project worden verschillende onderzoeken uitgevoerd op basis van data uit het Letsel Informatie Systeem. Ook is zij betrokken bij de doorontwikkeling van het Letsel Informatie Systeem en doet zij onderzoek naar de trends in zorgkosten en zorggebruik in Nederland. 

Betrokken bij

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.