placeholder

Hedy Goossens

Consultant

Hedy is bewegingstechnoloog bij VeiligheidNL en ontwikkelt sinds 2001 diverse interventies en voorlichtingsmaterialen op het gebied van sportblessurepreventie en kinderveiligheid. Ze vertaalt onderzoeksresultaten naar praktisch toepasbare instrumenten voor professionals, om in hun eigen praktijksituatie in te zetten.

Hedy is expert op het gebied van het versterken van kinderen in hun vaardigheden. Denk daarbij aan het leren inschatten van risico's (risicovol spelen), gevarieerd laten bewegen (ontwikkeling van motoriek) en leren hoe kinderen een val veilig opvangen. Daarbij werkt ze veel samen met collega experts binnen relevante werkvelden. Ze houdt daarvoor met name de ontwikkelingen binnen de kinderopvang nauwlettend in de gaten. Zo zorgt ze dat ontwikkelingen in de branche aansluiten bij het aanbod van VeiligheidNL. 

Voor de preventie van sportblessures vertaalt Hedy wetenschappelijke onderzoeksresultaten naar preventiemaatregelen, met als doel het gedrag van sporters te veranderen zodat zij daadwerkelijk maatregelen toepassen om blessures te voorkomen. 

Betrokken bij

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.