Aanmelden les: gehoor & geluid

Voor groep 7 en 8 op het primair onderwijs is er een gratis interactieve les te boeken over "gehoor en geluid". De commissie prevENT, onderdeel van de wetenschappelijke vereniging van KNO-artsen in Nederland, komt met een KNO-arts of arts in opleiding graag langs om de leerlingen meer te vertellen over hoe je gehoorschade kan voorkomen.

De les

De voorlichting bestaat uit een les van ongeveer 50 minuten en wordt gegeven door KNO-artsen en KNO-artsen in opleiding. Het doel is om op een leuke en luchtige manier bewustwording te creëren van de gevaren van lawaaiblootstelling. Het feit dat de les wordt gegeven door een beroepsbeoefenaar spreekt de kinderen vaak enorm aan en de lessen worden zowel door de dokters die het geven, de leerlingen als de leerkrachten als een succes ervaren. 

Aanmelding

Na het invullen van het onderstaande formulier wordt er contact gezocht met een KNO-arts in de buurt. De volgende stap is dat er een inventarisatie gemaakt wordt tussen de leraar en de KNO-arts om een datum en tijd af te spreken.

Wanneer je onderstaande gegevens invult, geef je daarom toestemming om de gegevens uit te wisselen met de aangesloten KNO-artsen (in opleiding) zodat de les ingepland kan worden. Je verplicht je daarmee zorgvuldig om te gaan met de gegevens van de KNO-artsen (in opleiding) en deze gegevens niet langer dan noodzakelijk te gebruiken, en uitsluitend voor het inplannen van lessen. Onze AVG richtlijnen zijn hier te vinden. 

Meer over onderwerpen:

Meer voor werkvelden:

Welkom bij VeiligheidNL!

Wij maken gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast analyseren en verbeteren wij continu. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.