veilig-werken
veilig werken
ik wil iets weten over

Veilig werken

Blijf op de hoogte

meld je aan voor de nieuwsbrief

Text widget

 

Gezond en veilig werken helpt ongevallen op de werkvloer te voorkomen en zorgt ervoor dat mensen duurzaam inzetbaar zijn. Ook de processen, techniek en procedures rond veiligheid op de werkvloer zijn bij veel bedrijven al prima op orde. Maar waardoor werken bedrijven dan toch niet altijd 100% veilig? Onveilig routinegedrag is vaak de oorzaak. En 95% van ons gedrag is routinematig. Hoe kun je dat gedrag beïnvloeden? Hoe krijg je mensen zo ver dat ze hun gedrag toch veranderen en veilig gaan werken? Deze stap naar gedragsverandering, is vaak lastiger.

En dat is nu precies waar VeiligheidNL sterk in is: we verleiden mensen om veilige routines te ontwikkelen. En dat doen we door het toepassen van onze effectieve methodieken op zowel bewust als onbewust niveau.

 

VeiligheidNL, de expert in gedragsverandering op de werkvloer

VeiligheidNL biedt:

  • Bewezen optimaal resultaat in gedragsbeïnvloeding met 30 jaar expertise
  • Op maat gemaakte trajecten die passen bij jouw organisatie
  • Oplossingen met groene tarieven

 

Onze consultants starten altijd met een kennismaking/intake en bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op basis hiervan adviseren wij één van onze aanpakken die aansluit op de uitdaging en de specifieke situatie in jouw organisatie.

 

   
               
Een bewezen online methodiek die routinegedrag beïnvloedt.   Snel inzicht in korte- en lange termijn verbeterpunten middels een scan.   Snel inzicht in korte- en lange termijn verbeterpunten middels een scan.
               
Locatie en tijd onafhankelijk   Een concreet actieplan met tools die aansluiten op de gedragscultuur.   Als KAM-mer en HSE manager makkelijk aan de slag met de train de trainer aanpak.
               
Het programma is inzetbaar als (VCA) toolbox meeting.   Betrokkenheid binnen de hele organisatie met ambassadeurs.   Praktische tools die medewerkers ondersteunen om veilig gedrag te bevorderen.

 

Onze aanpakken Protect, Volt en Vibe zijn al succesvol ingezet bij de volgende bedrijven:

 

 

Image