Stimuleert veilig gedrag
Over VeiligheidNLkeyboard_arrow_down

Veilig werken

VeiligheidNL zet zich in ongevallen op de werkvloer te helpen voorkomen, door gezond en veilig gedrag te stimuleren. We bieden (branche)organisaties oplossingen waarmee we mensen verleiden om veilige werkroutines te ontwikkelen. Dit zorgt er voor dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. We voeren trajecten uit voor bedrijven, brancheorganisaties en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Lees meer over veilig gedrag op de werkvloer
Lees meer
Lees minder

Ongevallen op de werkvloer voorkomen

VeiligheidNL is expert op het gebied van veilig gedrag. We bieden organisaties oplossingen waarmee we mensen verleiden om veilige werkroutines te ontwikkelen. Dat doen we op zowel bewust als onbewust niveau. Wij werken zoveel mogelijk ‘evidence based’. Dat betekent dat we onze keuzes en adviezen baseren op kwantitatief onderzoek naar arbeidsongevallen uit het Letsel Informatie Systeem en andere bronnen. Ook evalueren we onze aanpakken op effectiviteit. Doordat wij met verschillende bedrijven in diverse branches werken, ervaren we welke aanpak in de praktijk werkt. Deze ervaring nemen we mee bij andere gedragsveranderingstrajecten.

 

U leest op deze pagina’s meer over gedragsverandering op de werkvloer, onze aanpak en de oplossingen die u hierbij kunnen ondersteunen. Wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Text widget